*Избори най-рано като приемем бюджета през декември, казва Десислава АтанасоваМотивите

...
 *Избори най-рано като приемем бюджета през декември, казва Десислава АтанасоваМотивите
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Блокада? Значи вот няма да има

 

*Избори най-рано като приемем бюджета през декември, споделя Десислава Атанасова

Мотивите на вота на съмнение са изложение на всички акции на българската прокуратура и в същото време те желаят оставката на Иван Гешев. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Нова ТВ във връзка причините на Българска социалистическа партия за вота на съмнение, дебатите по който ще се проведат в Народно събрание на следващия ден.

Всъщност е много изненадващо и в случай че вотът на съмнение не се състои, това ще поддържа държавното управление, сподели Атанасова във връзка заканите на представители на протестиращите, че няма да позволен депутатите до постройката на Народното събрание на следващия ден.

Има младежи, към които се прилепят политически трупове, акцентира тя. Моралът постоянно се употребява за оправдание за непознати идеологии. Висш съдебен съвет два пъти препотвърди избора на Иван Гешев, подсети в допълнение Атанасова във връзка настояванията за оставка на Гешев. И акцентира, че има законно определено държавно управление на избори, които провел точно президента Румен Радев, който прикани за бунт. Това че не можете да измененията хода на историята е друга тематика, обърна се Атанасова към сътрудника си от Българска социалистическа партия Александър Симов.

Най-рано би могло изборите да бъдат през декември, когато се приема бюджет. Ако има длъжностен кабинет без парламент, няма да има нито едно законодателно решение, акцентира Атанасова по отношение на разновидността, в случай че кабинетът подаде оставка. Който бъде повдигнат за основен прокурор, той ще бъде определен по същия метод, сподели още Атанасова във връзка апелите за оставка на Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР